35 Café - Szerviz Budapest

437. helyezett
a 4591 budapesti étterem közül
$$$$
Hely jellege
kávézó - kávéház, kocsma, pub, hamburgerező
35 Café - Szerviz Budapest
35 Café - Szerviz Budapest35 Café - Szerviz Budapest
35 Café - Szerviz Budapest35 Café - Szerviz Budapest
28 fotó

2 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Pezsgő aranyparti szilveszter
Prémium Hotel Panoráma Siófok
Kristály Hotel Keszthely - Szilveszter
Kristály Hotel Keszthely
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Hotel Nagyerdő Debrecen

35 Café - Szerviz Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2024. november 2.egyedül járt itt
Kívülről eléggé lepusztultnak látszó szuterén a Jászai Mari tér és a 76-os troli végállomásánál, amúgy belül is elsőre eléggé lepattant a miliő, de közben egy teljesen kulturált, jó kis hely, nem egy késdobáló és még italok terén is színvonalasnak mondható, és árban is barátságos.
35 Café - Szerviz Budapest - Külső kép35 Café - Szerviz Budapest - Belső35 Café - Szerviz Budapest - Belső35 Café - Szerviz Budapest - Belső35 Café - Szerviz Budapest - Étel/ital35 Café - Szerviz Budapest - Étel/ital35 Café - Szerviz Budapest - Belső35 Café - Szerviz Budapest - Belső35 Café - Szerviz Budapest - Külső kép35 Café - Szerviz Budapest - Külső kép35 Café - Szerviz Budapest - Külső kép35 Café - Szerviz Budapest - Étlap/itallap35 Café - Szerviz Budapest - Külső kép35 Café - Szerviz Budapest - Külső kép35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Külső kép
Még több kép (14 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
2024. április 12.a párjával járt itt
A 35 Cafe szerviz nevű kocsma korábban Dongó névre hallgatott, el nem tudom képzelni, miért kellett ehelyett egy ilyen jellegtelen nevet választani. Ez egy messze átlag feletti hely, csapolt és üveges minőségi cseh sörökkel, Barcza Bálint somlói boraival, korrekt árakkal és kedves, udvarias kiszolgálással.
35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb35 Café - Szerviz Budapest - Egyéb
Még több kép (8 db) >>