2024. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. november 2.Ajánlom a helyet másoknak is!
Kívülről eléggé lepusztultnak látszó szuterén a Jászai Mari tér és a 76-os troli végállomásánál, amúgy belül is elsőre eléggé lepattant a miliő, de közben egy teljesen kulturált, jó kis hely, nem egy késdobáló és még italok terén is színvonalasnak mondható, és árban is barátságos. A hely Dongó néven is ismert, a 35-ös szám a házszámra utal. Elvileg kerékpár szerviz is volt régebben, de ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.
Du. 16 órakor nyitnak, és alkalmanként élő klubkoncerteket is szoktak rendezni.
A berendezés retró, fapados kék-fehér boxos ülőhelyekkel. Rendelés és fizetés a pultnál történik, nincs asztalszerviz. Cseh söröket kínálnak csapon és üvegesben is. Csapolt Postrizinské 11 Lezak, Franzin, Barbar, Jubilejni. Azért írtam, hogy barátságos az árazás, mivel a korsó csapolt sörök ára még éppen, de 1000 Ft alatti (930-960 Ft/5 dl).
Ételek terén néhány sörkorcsolyát kínálnak, ezek közül a hermelint (2290 Ft) emelném ki, illetve zsíros kenyér (430 Ft) és rágcsák. Rövidek terén a Szigetközi pálinkákat említem.
Amit én ittam, az a somlói Barcza Bálint pincészet szűretlen furmintja, 2020-as évjárat.
Barátságos kiszolgálás.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (17)
Még több kép (7 db)
35 Café - Szerviz további értékelései
2024.04.12a párjával
A 35 Cafe szerviz nevű kocsma korábban Dongó névre hallgatott, el nem tudom képzelni, miért kellett ehelyett egy ilyen jellegtelen nevet választani. Ez egy messze átlag feletti hely, csapolt és üveges minőségi cseh sörökkel, Barcza Bálint somlói boraival, korrekt árakkal és kedves, udvarias...
Hunguest Saliris Egerszalók
64.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval