"Frankó helyen frankó sör"

57-es számú italbolt Budapest57-es számú italbolt Budapest a térképen

Átlagos 2021. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. január 29.
A szomszédos Fogas-Instant-Robot szórakozó centrumba tartottunk egy koncertre, és előtte még felkerestünk 1-2 helyet a környéken. Így jutottunk el az ELŐRE 57. sz. italboltig (nem tévedés, a blokkon ez olvasható), amely előtt már jelentékeny társaság gyülekezett, hiszen dohányozni bent nem lehet, hanem csak kint az utcán.
A hely évtizedekkel ezelőtt nyitott meg, aztán valahogy sikerült magukat átmenteni a rendszerváltozáson túlra. Rendelés és fizetés a pultnál történik, hitel/utólagos fizetés nincs!
Azt nem tudom, hogy az Arany Ászok kinek "frankó", amint arra a pulttal szembeni falon lévő hatalmas reklámfelirat célzott, minden esetre nekem biztos nem. Viszont cserébe olcsó volt, és van azért, aki szereti.
Egy korsó sör, egy 5 centes Jéger és egy kis üveges Cola összesen 1310 Ft-ba került.
A benti rész sötét, derengős, és hát elég nagy rendezetlenség van mindenütt. A mosdót például ital/üvegraktárként is hasznosítják, így a mosdó megközelítése sem egyszerű. A WC-k lepusztultak, össze-vissza graffitizett, firkált falakkal (ez nyilván a vendégkör kritikája is, nemcsak a helyé).
A benti hátsó teremben van csocsóasztal is.
Sokat nem időztünk, mert mentünk tovább.
A pultos hölgy vagány, vicces, jó beszólásai voltak.
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (12)
57-es számú italbolt Budapest - Egyéb57-es számú italbolt Budapest - Egyéb57-es számú italbolt Budapest - Egyéb57-es számú italbolt Budapest - Egyéb57-es számú italbolt Budapest - Egyéb57-es számú italbolt Budapest - Egyéb57-es számú italbolt Budapest - Egyéb57-es számú italbolt Budapest - Egyéb57-es számú italbolt Budapest - Egyéb57-es számú italbolt Budapest - Egyéb57-es számú italbolt Budapest - Egyéb57-es számú italbolt Budapest - Egyéb
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban