Belvárosi ázsiai bisztró

94' Konyha & Bár Budapest94' Konyha & Bár Budapest a térképen

2024. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ázsiai - jellemzően kínai, vietnámi, thai - ízeket kínáló, igényes, felújított, belsőépítész által csinosan kialakított bisztró-étterem az V. kerületben, a Parlament közelében. Ajánlás alapján jöttem el ide enni. Az árak a belvárosi színvonalon mozognak, mondhatnám azt is, hogy drága, még az ebédmenü is 5860 Ft + 12% kötelező szervizdíj, így egy könnyed, nem túl kiadós ebéd több mint 6500 Ft-ba kerül náluk. A normál étlap árai is az átlag feletti szegmensben mozognak, előételek 2500-3800 Ft között (Gyoza, tavaszi és nyári tekercsek), levesek 5000 Ft felett (pl. Pho), saláták, főételek (Pad Thai, Take Udon) szintén 5000 Ft körül. Olyan ételek, amelyeket a számtalan és egymás után nyíló ázsiai büfékben, talán kevésbé csinos körülmények között, de kb. fele ennyiért kóstolhatunk, hasonló kivitelben, konyhai teljesítmény mellett. Egy kommersz pirított sült rizs is 3000 Ft felett kapható.
A Westen Menü néven futó ebédmenüben Lotus saláta garnélarákkal, kis adag pirított rizs, Tonkatsu "japán rántott hús" szerepelt majonézzel, valamint egy pohár limonádé. Nem volt rossz egyik fogás sem, de nem is kiemelkedő.
A kiszolgálás visszafogott, a pincér új volt, nem igazán volt képben, de segítőkész, udvarias volt.
A gyerekeknek a gyereknapi hétvégén 30% kedvezményt adtak a jégkrémre, szórólap felmutatásával.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (18)
94' Konyha & Bár Budapest - Étel/ital94' Konyha & Bár Budapest - Belső94' Konyha & Bár Budapest - Mosdó94' Konyha & Bár Budapest - Mosdó94' Konyha & Bár Budapest - Belső94' Konyha & Bár Budapest - Külső kép94' Konyha & Bár Budapest - Étlap/itallap94' Konyha & Bár Budapest - Étlap/itallap94' Konyha & Bár Budapest - Étlap/itallap94' Konyha & Bár Budapest - Étlap/itallap94' Konyha & Bár Budapest - Belső94' Konyha & Bár Budapest - Belső94' Konyha & Bár Budapest - Étel/ital94' Konyha & Bár Budapest - Étel/ital94' Konyha & Bár Budapest - Étel/ital94' Konyha & Bár Budapest - Étel/ital94' Konyha & Bár Budapest - Étel/ital94' Konyha & Bár Budapest - Külső kép

94' Konyha & Bár további értékelései

2024.05.22a párjával
Nemrégiben olvastam valahol erről a helyről, és nagyon dicsérték. Meg egyébként is már régen szerettem volna vietnámit enni. És a Falk Miksa utca a kedvenc sétáló helyünk, amikor Pesten járunk. Ja, és még éhesek is voltunk nagyon tegnap, amikorára ide jutottunk. Ennyi indíttatás is alig volt...
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Hunguest Saliris Egerszalók
64.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Art Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Art Hotel Szeged
34.800 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd