A menzánál lényegesen jobb színvonalat nyújtanak, az nem kérdéses. A menün kívüli ételek ára is teljesen korrekt, pláne itt az 5. kerületben. Egy szelet hús vagy egy darab sült csirkecomb 900 Ft-ba került, körettel 1300 Ft. Önmagukban a köretek 500 Ft-ba kerülnek, a szokásos rizs, krumpli mellett tócsni (igaz, kissé olajos és nehéz volt) és párolt lila káposzta is szerepelt a kínálatban, de voltak majonézes saláták is. A legdrágább étel a ropogós kacsacomb volt 1100 Ft-ért (köret nélkül értendő ár). Az ételkínálat engem a 80-as évek habzsi-dőzsi nagycsaládos ünnepi ételeire vagy egy lakodalom étel-felhozatalára emlékeztetett. Nem egy reformkonyha, de legalább mindenki jól teleeheti magát. Hagyományos húsételek választéka széles: hurka, kolbász, karaj, hekk, mondjuk, marhahúsra nem emlékszem, hogy lett volna. Töltött káposzta, brassói aprópecsenye is szerepel az étlapon. A kínálat részben naponta változó. Nyáron kiülős teraszuk is üzemel. A beltér modern, színes, némi retró hangulatelemmel. Önkiszolgáló rendszerben működnek, toljuk a tálcát, az ételek a pultban az üveg alatt sorakoznak. A húsok egy részét viszont frissen sütik, a pultból a nyers hússzeletek közül lehet kiválasztani a számunkra legszimpatikusabbat. Mivel mi siettünk, munka közben ugrottunk ki ebédelni, így értelemszerűen nem ezekből választottunk, hanem a készételekből. Pozitívum, hogy nincs mikrózás. Korrekt ételek, barátságos, gyors kiszolgálás. Az ételek nem eget-rengetőek, nem különlegesek, az elkészítés hagyományos, fűszerezés és ízek tekintetében is hagyománykövető, házias.