Az „Á Table” hálózat minden egysége hangulatos, és minden egység kitűnő minőségű cuccokat kínál, legyen szó desszertekről, péksüteményekről vagy szendvicsekről. A különbség a kiszolgálásban mutatkozhat meg leginkább. Ebben az esetben – akárcsak a Madách tériben – a kiszolgálás remek volt, kedves mosolygós.
Ettünk egy citromos tarte-ot és ittunk egy frissen préselt narancslevet. Jó élmény volt, akárcsak a többi, megérdemli az 5 pontot. Talán a desszertfront a legerősebb itt, a tarte is csúcsokat verdesett, akárcsak a csokidesszertek, amit másutt kóstoltunk.
Az Á table pékség-lánc Arany János utcai egységét már régóta ismerjük, és munkatársaimmal kisebb-nagyobb rendszerességgel fel is szoktuk keresni. A Wesselényi utcai nekem egyértelműen jobban tetszett, sokkal nagyobb, tágasabb, elég sok asztalnál le lehet ülni, egyáltalán nem zsúfolt.
A kínálat minden üzletben ugyanaz, de itt talán a nagyobb helynek köszönhetően a választék is szélesebbnek tűnt. Francia és dán péksütemények, a klasszikus és elmaradhatatlan croissant mellett szendvicsek, sós és édes töltött kelt tészták, fánkok (éclair), leveles, gyümölcsös töltelékes mille-feuille, citromtorta és gyümölcskenyér. . . én még itt nem ettem olyat, ami ne lett volna friss és finom. Árban szerintem elég húzós, ezért a törzshelyem sajnos - nem lesz.