Francia pékség sok extrával

á table! - Wesselényi utca Budapestá table! - Wesselényi utca Budapest a térképen

Kiváló 2015. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Á table pékség-lánc Arany János utcai egységét már régóta ismerjük, és munkatársaimmal kisebb-nagyobb rendszerességgel fel is szoktuk keresni. A Wesselényi utcai nekem egyértelműen jobban tetszett, sokkal nagyobb, tágasabb, elég sok asztalnál le lehet ülni, egyáltalán nem zsúfolt.
A kínálat minden üzletben ugyanaz, de itt talán a nagyobb helynek köszönhetően a választék is szélesebbnek tűnt. Francia és dán péksütemények, a klasszikus és elmaradhatatlan croissant mellett szendvicsek, sós és édes töltött kelt tészták, fánkok (éclair), leveles, gyümölcsös töltelékes mille-feuille, citromtorta és gyümölcskenyér... én még itt nem ettem olyat, ami ne lett volna friss és finom.
Árban szerintem elég húzós, ezért a törzshelyem sajnos - nem lesz.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (5)
á table! - Wesselényi utca Budapest - Külső képá table! - Wesselényi utca Budapest - Belsőá table! - Wesselényi utca Budapest - Étlap/itallapá table! - Wesselényi utca Budapest - Belsőá table! - Wesselényi utca Budapest - Külső kép

á table! - Wesselényi utca további értékelései

2017.03.31barátokkal
Az „Á Table” hálózat minden egysége hangulatos, és minden egység kitűnő minőségű cuccokat kínál, legyen szó desszertekről, péksüteményekről vagy szendvicsekről. A különbség a kiszolgálásban mutatkozhat meg leginkább. Ebben az esetben – akárcsak a Madách tériben – a...
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat, fürdőhasználattal
Hotel Elixír Mórahalom
Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád
24.700 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel