A99, a névadás a kávézó címére utal, ugyanis az Andrássy út 99. szám alatt járunk, ez helyileg a Bajza utca vonalában található. Az utcaszinten van egy csinos teraszuk, ez télen elég hideg, de az időjárás javulásával felértékelődik, maga a kávézó a szuterénben található. Kb. 3 évvel ezelőtt nyitottak meg, de eddig nem vettem észre a létezésüket.
A hely berendezését a skandináv minimalizmus fémjelzi, tisztaság, letisztultság, egyszerűség sugárzik belőle, de mindezzel együtt egy kicsit steril is az összhatás, túlságosan fehér. De ez csak ízlések és pofonok benyomás. A kávéscsésze kézműves termék, csinos picike. Az eszpresszó finom, újhullámos pörkölésű a hazai Bagira Pörkölőtől. 800 Ft, számlát, blokkot nem kaptam. Az ételek kínálata jó minőségű, szolid, nem mondanám különlegesnek, vagy izgalmasnak, viszont drága. Avokádós croissant 2500 Ft, Chorizo grill szendvics minibagettben 2300 Ft, csokis tekercs süti szelete 1600 Ft, a cookies keksz darabja 600 Ft. Tartanak alkoholos italokat is, estefelé koktélbárrá alakulnak át. Lehet, hogy benézünk majd később is. Nyári szezonban Cloud9 prémium kategóriás fagylaltot is kapni náluk.