Próbáltam rákeresni a név jelentésére, amit nem pontosan találtam meg, több, egymásnak ellentmondó verzió is feljött, minden esetre egy lánynévről van szó, amely az iráni, perzsa és tamil nyelvben is előfordul. Talán az innen érkező tulajdonosok lányának vagy feleségének lehet a neve. Tipikus török gyorséttermes kínálat, gírosz kicsi és nagy tál (2400/2700 Ft), tortillában, csirkéből, illetve ugyanezek hús nélkül falafel golyóval, valamint nem autentikus rántott csirkemell, grillezett csirkemell, 5-6 féle saláta. A falafel tál 2300 Ft volt, sok salátával, választható körettel (török rizs, bulgur, hasábburgonya - fonnyadó mirelit). A sült tejberizs is állottnak tűnt, így azt mégsem vettem, pedig terveztem. A gírosz séf külföldi fiatalember, de mosolygós, a kasszás fiatal lány sem magyar, a pultos hölgy magyar, pontosabban roma, de ezt mindenféle rasszista él nélkül írom, csak a tények végett, hogy ez egy ilyen multi-kulti hely. Az öntet nem joghurtos volt, hanem majonézes, ez nem volt valami jó. A falafel mirelit késztermék, után mikrózva. Sok ülőhely van, plusz kinti fedett terasz, ott is sok asztallal, de mégis a vendégek többsége elvitelre vásárolt. A mosdó szép küllemű. Tipikus 3 pontos hely.