2018. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. február 9.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Elmentem már párszor mellette, néha be is néztem volna, de éppen akkor sokan voltak. Gondoltam, nem véletlenül... nagy mecsettel van szemben, hát nyilván "szakértők" járnak ide, akik ismerik a módját. Most szinte senki nem volt, egy arab sráccal beszélgetett a tulaj arabul, és szemmel láthatóan élénk is volt, de amikor én jöttem sorra, leeresztett és nem érdekeltem igazán. Kérdeztem is, hogy halal a hely? Igen, az. Na, akkor egy gyros tál rendel. Igen, mindennel. Hát, nem tudom, mi az a minden... ok, valaki rizs, meg hagyma, némi saláta, valami csípős nyomokban... de hogy a hús hogyan lehetett hideg, amikor ott vagdosta le a forgó hengerről... azt nem értem. A tisztaság erős kívánnivalókat hagyott maga után, amikor valaha itt járt, a kövön söpretlen hulladék, a tulaj a pénzes kezével fogta meg a kajákat, az evőeszközök hegyét és odahajította... egyébként nem volt szándékosan rossz ember. Csak nyilván nem toborzott éppen törzsvendégeket.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (1 db)
Bagdad Gyros további értékelései
2024.01.11családjával
![]()
Nagyon finom kaja, kedves kiszolgálás, hangulatos. Másnak is ajánlom a helyet. Ár-érték arányban is viszonylag jó. Jó árakban nagy adagok. Mi törzsvásárlók vagyunk és mindig kapunk kedvezményt. Családias, barátságos gyrosozó.
2023.08.29egyedül
![]()
Az ember néha megszegi fogadalmait. Látom, azt írtam ide korábban, hogy soha többé! De ma éppen mentem Csang úrhoz, hogy egyek valamit, de aztán lefékeztem itt, hogy a fenének megyek én odáig, itt van ez, látom, már nem Adam, hanem Bagdad, akkor nyilván más is minden. Aztán bementem és ugyanaz az...
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa