Retró kisvendéglő kockás terítővel

Ádám Kisvendéglő BudapestÁdám Kisvendéglő Budapest a térképen

Átlagos 2015. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. március 9.
A Csanády utca egyik pincehelyiségében már sok éve működik ez a kisvendéglő, ami sok szempontból a múltat idézi. A külső portál évek óta nem sokat változott, és a belső dizájn is a 70-es éveket hozza vissza. Piros kockás terítő, fáradt zöld függönyök, kényelmetlen székek.
Az étlapon főleg magyaros, mindannyiunk által jól ismert fogások szerepelnek. Az árak kifejezetten barátságosak, körettel együtt is szinte minden főétel 1000 Ft alatti. Mivel nagyon siettem, a pincér hölgyre bíztam magam, s arra kértem, valami olyan fogást javasoljon, amire nem kell sokat várni. Ropogós malacpecsenyét ajánlott, vegyes körettel (párolt rizs, tepsis burgonya) és párolt lila káposztával.
Pénteken kora délután, már túl az ebédidőn érkeztem, rajtam kívül már csupán egy asztalnál étkeztek.
A malac nem ropogott, de valóban gyorsan elkészült, 3 vékony szelet hús, sok körettel. A lila káposzta az egyik kedvencem, bár itt kicsit édesen készítik, de nem volt rossz. A kiszolgálás kedves, barátságos volt. Ahogy látható az értékelésből is, összességében átlagos /3 szívecskét tudok adni, de végülis szerethető hely. A gyengeségek ellenére is volt benne valami szimpatikus.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (6)
Ádám Kisvendéglő Budapest - Étlap/itallapÁdám Kisvendéglő Budapest - BelsőÁdám Kisvendéglő Budapest - Étel/italÁdám Kisvendéglő Budapest - BelsőÁdám Kisvendéglő Budapest - Külső képÁdám Kisvendéglő Budapest - Külső kép

Ádám Kisvendéglő további értékelései

2018.02.22egyedül
Nagyon jó tapasztalattal gazdagodtam a mai napon mikor betértem az Ádám Kisvendéglőbe a 13. kerületben. Ágnes nagyon segítőkész és barátságos volt, az étterem jó hangulatú és a kaja is nagyszerű! Ágnes még a rendezvénytermet is megmutatta. Máskor is megyek!
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat
Hotel Eger Park