Nagyon szimpatikus hely, nálam egyértelműen 5x5 csillagos. Többfunkciós boltocska, könyvesbolt és egyben kávézó, sütiző. Úgy alakították ki az ablakot, portált, hogy kint legyen egy kényelmes két személyes kiülős asztalka. Ahová ráadásul délidőben oda is süt a nap. Kávé szempontjából újhullámos, azaz specialty kávézó.
Két féle kávé van a darálóban, egyrészt klasszikus sötét pörkölésű - ottjártamkor Brazil Samba -, a másik világos pörkölésű savasabb Peruból. Én a klasszikusból ittam egy kitűnő eszpresszót (490 Ft), a latte 750 Ft. Otthoni főzésre is lehet ilyen prémium minőségű kávét vásárolni. Kínálnak a kávé mellé többféle amerikai típusú cookies kekszet (csokis, narancsos, áfonyás) 230-480 Ft/darab. Kétféle vegán sütit is láttam a pultban, mangósat és csokisat (850 Ft), illetve másik kétféle mindenmentes süteményt (790 Ft). A vaníliás mousse erdei gyümölccsel kitűnő, elfelejtettem fotózni, meg már úgyis beleevett a kolléganőm. A többféle szendvics helyben készül, de inkább reggel-délelőtt érdemes jönni érte, bár a még meglévő magvas-sajtos zöldséges szendvics is elég jól nézett ki (840 Ft). Nagyon kedves, mosolygós kiszolgálás, igazán remek hely az Agávé.