Átlagos hely

Akácos Vendéglő BudapestAkácos Vendéglő Budapest a térképen

Átlagos 2024. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. június 13.
Az Akácos vendéglőbe még a járvány előtt ültünk be enni, a hely teljesítménye nem volt kiugró, olyan jó átlagosnak mondanám, 3,5 pontra tenném jóindulattal. Azóta két ízben is beültem ide meginni valamit, legutóbb a választás napján, vasárnap. Egy pohár Drehert ittam, van Pilsner csapjuk is, csak épp sörük nem volt rajta, a Dreher savanykás volt, mondtam a felszolgálónak, értetlenkedett.
A 3 pont az étel/ital rovatban az italválasztékot osztályozza, nem számítottam bele a megsavanyodott sört, bár talán helyes lett volna azt is bekalkulálni.
Átlagos hely ez mind a dizájnt tekintve, mind a konyha biztonsági játékára utaló étlap alapján.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (7)
Akácos Vendéglő Budapest - EgyébAkácos Vendéglő Budapest - EgyébAkácos Vendéglő Budapest - EgyébAkácos Vendéglő Budapest - EgyébAkácos Vendéglő Budapest - EgyébAkácos Vendéglő Budapest - EgyébAkácos Vendéglő Budapest - Egyéb
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
110.670 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással