Színvonalas, modern kávézó és delikátesz, amely gazdag és minőségi, nemzetközi étel- és italkínálatot nyújt. Helyileg a XII. kerület hegyvidéki részén járunk, a névadó ötlet bizonyára a György Aladár utca volt. Kitűnő a kávé, finomak a péksütemények, a szendvicsek, van egy kis terasz, és népszerűnek látszik a hely, egymásnak adtuk a kilincset, kevés is volt az asztal.
Míg reggel a kávézó-reggeliző funkció a jellemző, később, estefelé borbárrá szellemülnek át (Prosecco 1190 Ft/dl). Nemzetközi trendy bisztrós ételek: Eggs Benedict, avokádó toast, shakshuka, grillezett kecskesajt (2490-3490 Ft). A kiváló cappuccino 1290 Ft volt, az eszpresszó 890 Ft. A rendelés és a fizetés a pultnál történik, nincs kötelező szervizdíj. Tetszett, hogy egyáltalán nem volt ételszag, pedig a szomszédos asztalnál többen is rántottát ettek. A péksütemények árát átlag felettinek találtam, a fahéjas csiga 1150 Ft-ba került, míg a vajas croissant 1250 Ft. Valentin napra többféle speciális "szívecskés" sütivel készültek. A pult mögötti delikátesz pultokon sokféle mediterrán finomság közül válogathatunk otthonra. 5 pontos élmény volt.