Korábban egy más zsánerű, magyaros, de szintén elegáns étterem és borbár működött itt, ezért a dekorációból pár elem még az elődökre emlékeztet (pl. boroshordók a bejárat előtti járdaszakaszon). A beltér sejtelmesen megvilágított, arabos-keleties lámpások, fali szőttesek, képek díszítik a helyiséget, a kis alapterületű felső szinten a mosdók mellett egy kis galériát is kialakítottak. Az étlapon tradicionális libanoni ételek szerepelnek, hideg és meleg előételek, saláták, lencseleves, a főételek között: gyros, shish taouk, kofta, bárány saslik (főételek: 2700-4900 Ft között), vegyes csirke és bárány húsos grilltál (8000/11500 Ft). A desszert kínálat csalódást okozott, hiszen kizárólag baklavát kínálnak (1500 Ft). Egy vegyes mezze tálat választottam (5500 Ft), amelyben szerepelt falafel, moutabel (padlizsánkrém tahinivel), apró grillezett báránykolbászok, hummusz, lebneh (joghurtos krém mentával, uborkával), tabbouleh saláta (petrezselyem, paradicsom, lilahagyma, bulgur), mindez 2 nagy szelet kör alakú libanoni kenyérrel. Mindegyik fogás nagyon ízletes, autentikus volt, a moutabel és a lebneh kiemelkedő. Egy kis üveges gyömbér üdítő 650 Ft-ba került. Az ételnek kb. az 1/3-át sikerült helyben elfogyasztani, így a többit elcsomagoltattam. A csomagolásért nem számoltak fel semmilyen díjat, pedig egyenként szeparálták újrahasznosított fedeles, jól zárható préselt papír tálkákba. Kötelező szervizdíj 10%. Ahogy elnéztem a szomszédos asztalokat, a húsos főételek is nagyon kiadósak voltak. Minden étel nagyon finom illatú, ízes, fűszeres. Két magyar fiatal pincérlény van, viszont a szakács libanoni. Jó hely, ajánlom.