Jó kis kebabozó

Alanya Kebab Török Étterem BudapestAlanya Kebab Török Étterem Budapest a térképen

2016. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. október 8.
Az Alanya kebab nevű helyre egy este tértünk be, amikoris már ettünk korábban ezt-azt másik két egységben, így nem voltunk különösebben éhesek. De jóbarátomnak megtetszett a pultban a pizza, s az ára is, 250 forintot kértek rá, nekem meg gusztusom volt egy kis desszertre, így kértem egy baklava-t.
A pizza nem volt tökéletesen friss, de azért jó volt, élveztem, hogy kérdezték, hogy csípős- és joghurtszósz mehet-e rá. Nem mondtunk nemet, érdekes volt ez így. A baklava jó szaftos volt, az a baklava halála, ha kiszárítják, nos itt nem estek ebbe a hibába.
Végső soron ha erős is a 4 pont ennek a helynek, de azért korrektebb, mintha simán átlagosnak mondanánk. Maga az élmény abszolút benne van a négyes tartományban.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Alanya Kebab Török Étterem Budapest - Étel/italAlanya Kebab Török Étterem Budapest - Étel/italAlanya Kebab Török Étterem Budapest - Étel/italAlanya Kebab Török Étterem Budapest - BelsőAlanya Kebab Török Étterem Budapest - BelsőAlanya Kebab Török Étterem Budapest - Belső
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Hotel Wellamarin Zamárdi