2015. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 22.Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Alap egy jópofa, kultikus hely a Bajcsy Zsilinszky úton, melyet lezser dizájn és kedves kiszolgálás jellemez. Kínálnak olcsó menüt, egyszerűbb ételeket, mi inni ültünk be ide, mert ebéd után voltunk. A hangulat vonzza ide az embereket. (Ahogy az holnapon olvashatjuk „Mitől alap az ALAP? Attól, hogy letisztult belsőépítészeti megoldások jellemzik. Alkalmas a hely munkához, baráti beszélgetésekhez.”)
Mert az ételkínálat elég egyszerű, az italkínálat meg a lehető legkommerszebb lenne, ha nem néznénk azt a három jó bort, ami szerepel az itallapon. Pálinkában Rézangyal, sörben Heineken (számunkra rosszabb opció nincs, nem is kértünk sört), whiskeyben tömegipari termékek, bor fronton, mint említettem, van három tisztes tételük, egy Takler egy Vesztergombi és egy Nyakas. Vélhető, hogy a közönség nagy részének ez elég is. Nekünk nem. Ittunk egy kis Unicumot, egy kávét, a sofőr egy narancs Cappyt (frissen facsart narancs sincs). A kávé nem volt "új hullámos" csúcs, de jónak bizonyult.
Egyszer talán kipróbáljuk a konyhát.
Az ételrovatban az italválasztékot pontoztam. Az összélményt a beltér befolyásolta: jó dizájn - fele siker.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Alap Cafe további értékelései
2017.01.24egyedül
Mennyit számít, hogy az ember kikkel ül be egy helyre! A múltkor két jóbarátommal voltam itt, s az italválasztékot keveselltük. Most, hogy egyedül tértem be, reggel, és frissen facsart narancslevet kértem (ez egyébként a múltkor nem volt még) abszolút elégedetten távoztam. Tetszett az eredeti...
2016.02.18kollégákkal
A forgalmas Bajcsyn az Arany János metróhoz közel, de a másik, páratlan oldalon simán elmentem a portál mellett többször is úgy, hogy az Alap létezése fel sem tűnt. Célirányosan, a házszám ismeretében már nem volt nagy mutatvány rábukkanni. Egy kifejezetten fiatalos, vidám, laza és oldott hely,...
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Hotel Vinum Wellness és Konferencia Hotel Kiskőrös