Alcatraz Music Club Budapest

Alcatraz Music Club BudapestAlcatraz Music Club Budapest
Alcatraz Music Club BudapestAlcatraz Music Club Budapest

1 vendég értékelése alapján

3Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Grand Hotel Esztergom - Mesés advent fürdőbelépővel
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
CE Plaza Hotel Siófok
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Alcatraz Music Club Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Átlagos 2015. június 14., kollégákkal járt itt
Az Alcatraz kb. 15 évvel ezelőtt nyílt, elsősorban hétvégi bulizóhelyként és klubként ismert. Jó pár évvel ezelőtt jártam itt egy akusztikus koncerten, de az a zenei vonal, amiben ők utaznak - főleg R'n'B, funky - abszolút nem az én világom, így most is csak egy munkahelyi összejövetel miatt jártam itt ismét.
Alcatraz Music Club Budapest - Külső képAlcatraz Music Club Budapest - Külső képAlcatraz Music Club Budapest - Külső képAlcatraz Music Club Budapest - Külső képAlcatraz Music Club Budapest - Belső
Még több kép (2 db) >>