Jó kis kávézó

Alibi Art Café BudapestAlibi Art Café Budapest a térképen

2016. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 22.
Nem volt könnyű megközelíteni az Alibi café valamelyik beljebb levő asztalát, mert ottjártam idején mezítlábas, hátizsákos, “szigetes-forma” fiatalok ütöttek itt tanyát, akik ha jól néztem, a pultos barátai voltak. De sebaj, voltam én is huszonéves, s még most, ősz fejjel is tudok értékelni egy-egy bulis eseményt, legutóbb épp a Moby Dick gyergyőszentmiklósi koncertjén ugráltam, mint a tinik.
Kértem egy kávét, ami meglepően jó volt, nem új hullámos, de egy átlagos kocsmakávénál sokkal jobb. Az ára- 250 ft - abszolút rendben volt. Valami jazz és tuctuc keverék ment a hangszóróból, nem voltam oda tőle, de megbékélnék avval, ha minden kocsmában ez szólna s nem rádió vagy rap.
Nem volt ez rossz élmény, sőt.
Tán még vissza is térek.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (5)
Alibi Art Café Budapest - Étel/italAlibi Art Café Budapest - BelsőAlibi Art Café Budapest - EgyébAlibi Art Café Budapest - Külső képAlibi Art Café Budapest - Külső kép
Thermal Panzió Igal - Évindító Szállásvadászat Igalon
Thermal Panzió Igal
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Ensana Thermal Aqua Hévíz
60.764 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással