A Király utca egyik csendes mellékutcájában található kellemes, személyes hangulatú kávézó, kis galériával. A számomra eddig nem ismert Peter's Caffe-t főzik, alapanyaga olasz import zöld kávé, Robusta és Arabica keveréke. Hagyományos, olaszos pörkölésű, erőteljes. A cappuccino 480 Ft-ba került.
A hely elnevezése onnan adódott, hogy náluk egész nap lehet reggelizni. Ennél komolyabb ételeket nem is igen tartanak, viszont ebben a szélesen értelmezett reggeli szegmensben sokféle finomságot kínálnak. Kezdve a leggyakoribb corissant-tól szendvicsek (zsemlébe töltve), panini, toast, saláták, piték, tortaszeletek, paleo muffin, valamint napi levest is kínálnak. A csokis croissant 320 Ft volt. Friss, korrekt, de nem helyben készült. Az elhelyezkedésből adódóan sokan italozni, alapozni térnek be ide. Borsodit, Staroprament és Hoegaardent csapolnak.
Tavaly áprilisban egy félnapos kocsmatúrnét indítottunk az Allday caféban. Ami azt illeti, indításnak jó volt, de nagyjából annyi. Az italkínálat fél fokkal jobb a kommersz-átlagosnál, a nagyipari sörök közül tartanak Staroprament is, ami azért egy iható márka ebben a kategóriában illetve kétféle Leffe-t.
Kínálnak a Nyéki pálinkaháztól többféle pálinkát, borokat a Polgár pince szállít nekik. Nem tudom mi üthetett belém, hogy a sokkal több helyen kapható Polgár rosét kértem és nem a nyéki birset, de hát néha kihagynak az ember reflexei. Társam Staroprament ivott, ami friss volt és jó hőmérsékletű. A galérián ültünk le, a kiszolgálás kedves volt. Kínálnak ételeket is, melyeket nem kóstoltunk. Átlagos, nem kiugró, de ajánlható hely az All day café, nekünk jó élményünk volt. Az ételrovatban az italválasztékot pontoztam, ami hajszálnyival a közepes felett van, de megadtam rá a 4 pontot.