A személyzet figyelmes, udvarias, előzékeny, a konyha ügyes, kreatív, jó minőségű alapanyagokkal dolgoznak, szépek a tányérok, a beltér hangulatos, ráadásul élő akusztikus gitárzenét is hallgathattunk. Nyáron teraszuk is üzemel, amíg az időjárás megengedi. Két leves (gulyás, hagymaleves), egy lapnyi főétel 7-8000 Ft-os áron nem olcsó, közötte fogas, harcsa, kacsa, nyúl, bárány, szarvas, 1-1 fogás, de sokszínűen mégis. A 4 fogásos séf menü 17. 600 Ft, borsorral együtt 22. 600 Ft. Ez már sajnos az az árfekvés, ami sokak számára nem fér bele. A 6 féle előtétel (3500-5800 Ft-ig) között bizony még csiga is akad, mondjuk nem nekem. . . Italok terén bár Sopronit csapolnak, de üvegesben van Fóti Zwickl, Keserű Méz és szilvás. Szicsek pálinkák mellett mainstream röviditalok. Az általam választott két előétel telitalálat volt, ráadásul mennyiségre is bőséges. Grillezett gomolya karamellizált almával, salátaágyon, balzsamecetes dresszinggel (3870 Ft), illetve szilvásváradi füstölt pisztráng blinivel, céklával és diós zellersalátával (4770 Ft). Kötelező szervizdíj 10%. Csak este 6-tól vannak nyitva, így csak vacsorahelyszínként jönnek szóba.