Nagyon kedves kiszolgálás

Álomsüti - Balzac utca BudapestÁlomsüti - Balzac utca Budapest a térképen

Kiváló 2017. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. január 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Álomsüti cukrászda parányi kis egység. A beltér nem túl jellegzetes, hangulatos, leginkább átlagosnak mondanám. A falon diploma, mely arról tanúskodik, hogy elnyerték a „legkreatívabb torta” címét cukormentes kategóriában (ez a fő profil) 2012-ben egyik alkotásukkal.
A pultos hölgy nagyon kedves, megtudtuk ennek is a titkát, több lábon kell állni, a cukrászdában a pult mögé csak egyszer-kétszer hetente áll be, azt mondta, hogy így nagyon tudja élvezni ezt a munkát, át is jött, öröm volt Vele beszélgetni.
Kértem egy pozsonyi mákos kiflit, finom volt, ára magasabb az átlagnál 425 ft, vélhetően a cukormentesség miatt.
A sütemények fősodratúak és megfizethetőek.
Korrekt négy pont.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (5)
Álomsüti - Balzac utca Budapest - Étel/italÁlomsüti - Balzac utca Budapest - Étel/italÁlomsüti - Balzac utca Budapest - EgyébÁlomsüti - Balzac utca Budapest - BelsőÁlomsüti - Balzac utca Budapest - Külső kép

Álomsüti - Balzac utca további értékelései

2014.08.21egyedül
Kívülről jelentéktelen portál, évek óta laktam már pár utcányira tőlük, de sosem tűnt fel a létezése. Csupán pár éve fedeztem fel, egyik barátom ajánlását követően. Az összes itt kapható süti, torta, bejgli, stb. cukor helyett az egészségtudatosság jegyében cukorhelyettesítő nyírfacukor (xillit)...
Hotel Abacus Herceghalom - Napi árak
Hotel Abacus Herceghalom
45.800 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes előfoglalás