2022. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. január 22.Ajánlom a helyet másoknak is!
Írtam már az Alza webáruház kávézójáról is korábban, amit ki szeretnék emelni, talán az egyetlen hely, ahol nem emelkedtek az árak, ami azért több, mint meglepő. 2019. tavaszán 390 Ft-ba került egy eszpresszó és megerősítem, hogy most 2022. januárjában IS 390 Ft volt egy eszpresszó.
A kávé egyébiránt teljesen átlagos volt, hagyományos pörkölésű. A kis csészén szintén az alza.hu felirat díszelgett.
(hozzáteszem, tételesen persze nem tudom, hogy egyéb ételek-italok emelkedtek-e, de ez biztos, ledokumentált).
A történethez hozzátartozik az is, hogy Karácsony előtt is jártam az Alzában, az őrületes bevásárlási láz közepén, amikor annyian voltak, hogy sorban álltak az autók csak azért, hogy lejussanak a parkolóba, nos, akkor ugyan nyitva volt a kávézó, de ki volt írva nagy betűkkel, hogy NINCS KÁVÉ. Talán elromlott a gép vagy nem volt víz.
A kávézóban egyébként kapható pár süti, szendvics, nem túl érdekes.
Ahogy a kiszolgáló hölgy is meglehetően életunt volt.
Bár itt nagyon gyors a kiszolgálás, de le lehet ülni az asztaloknál kávézni.
Fontos lehet felhívni a figyelmet arra, hogy vannak mosdók az ALZA épületén belül, de nem itt a legalsó szinten, ahol a kávézó és az árukiadó van, hanem a 2. emeleten az egyik sarokban. Több mosdó és WC is van, elég nagy, és teljesen üres volt. Valószínűleg a vásárlók többségének fel sem tűnik a létezése.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (28)
Még több kép (18 db)
AlzaCafé további értékelései
2019.04.06gyerekekkel
Az ALZA web-áruházban vásároltunk, a házhoz szállítás helyett inkább személyes átvételt választottunk, lévén itt lakunk a 13. kerületben, szombat-vasárnap is nyitva vannak reggel 8-tól egészen este 8-ig, és ráadásul még parkolóhelyet sem kell vadászni, mert saját ingyenes parkolójuk van. A...
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Prémium Hotel Panoráma Siófok