A Tompa utca körúthoz közeli részén található az Amaréna, amely nyáron fagyizóként, ilyenkor télidőben pedig cukrászdaként üzemel, elsősorban a fánkokra koncentrálva, de vannak másfajta sütik és tortaszeletek is. A fánkokból az amerikai típusú, édes, töltött, mázas fajtákat kínálják, amelyeket nem itt helyben készítenek, hanem egy cukrászüzemből rendelik.
Árukapcsolás formájában ár-érték arányban a forró csoki + fánk kombó éri meg legjobban (690 Ft), amúgy önmagában a latte és a forró csoki is 450 Ft-ba kerül, ez utóbbi többféle ízesítésben, nagy adag habtejszínnel a tetején. . . szóval a fánkkal együtt valódi kalóriabomba. A fánkok között kicsik és nagyok is megtalálják a kedvencüket. A gyerekeknél a sláger a színes cukorral, Zizivel vagy színes gabonapehely gömbökkel megszórt, csokis fánk, valamint a Nutellás mogyorós fánk. Nekem inkább a klasszikusabb ízek jönnek be, ami nem annyira édes, bár ez fánk műfajban nem igazán elkerülhető. A pisztáciás és a grillázs már inkább a téli hangulatot idézi, a szilvásgombóc fánk házi szilvalekvárral és fahéjas krémmel van megtöltve, a marcipános mandulaszeletekkel vastagon megszórva. Áfonyás sajttorta és Snickers ízesítésű fánkot is árusítanak. A sütemény kínálatban inkább klasszikusokat láttam, krémeseket, Dobos tortát. Egy kicsit retró a színvilága és a hangulata a helynek, de amúgy barátságos, a kiszolgálás kedélyes.