2017. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. június 3.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Ambrózia Cukrászda nevével számtalan alkalommal találkoztam, évek óta folyamatosan látom az akcióikat a Bónuszbrigád kuponos oldalon. Rájuk is jellemző, hogy olyan fotókat tettek fel a kuponos oldalra magukról, amely sokkal szebbnek, mutatósabbnak mutatja be a helyet, mint amilyen valójában.
A Keleti Pályaudvar közelében, a Garay Piac szomszédságában, a trolibusz megállóval szemben található, könnyű úgy elmenni mellette, hogy észre sem veszi az ember. A beltér lelombozó, jellegtelen, lepusztult. Ülőhelyek nincsenek, csak a fal mentén könyöklő pult, legalább egy-két bárszéket betehettek volna. A süteményes pult sivár, alig van kínálat. A pult mögött elbújva üldögélő unott, telefont nyomkodó alkalmazott, a tulajdonos vagy vezető a hátsó részben tartózkodik, de a pénztárat/pénzt csak ő kezelheti. A csekélyke kínálatból egy túrós rétest választok (230 Ft), néhány tortaszelet nem nézett ki frissnek. A rétes ehető, bár kissé száraz, de még a rétes volt a legjobb dolog, ami itt történt velem. A tulaj (?) idősebb hölgy jól hallhatóan kioktatja a pultos lányt, hogyan kell egy vendéget kiszolgálni. Nos, az a rossz hírem, hogy biztosan nem így...
Rossz légkörű, negatív hely, nem jött be, nem ajánlom.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Hotel Karos Spa Zalakaros
Silver Hotel Hajdúszoboszló