2022. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 20.Ajánlom a helyet másoknak is!
Véletlen volt, az Üllői úton jöttem gyalog a körút felé, más nem nagyon járkál itt gyalog, csak akik a közelben laknak. Észrevettem ezt a helyet a Futó utca sarkánál, nem evett bent senki, csak két ember kint, az esős hidegben, hát beültem. Nem széles a választék, de megfelelőnek tűnt. Babgulyást kértem, meg sárgaborsófőzeléket fasírozottal. A levest felmelegítette a hölgy, aki egyébként nagyon kedves, tényleg, és elég jelentős adagot adott a tányérba. Jó íze volt, tele volt mindenfélével, hússal is, bab viszont alig volt benne, szinte semmi. De jó volt. Tettem bele kis csípőst is, a pulton található tálkából. Laktató étel. A sárgaborsó főzelék meg a vagdalt is jelentős adag volt, de az íze elég sok kívánnivalót hagyott maga után, nagyon nehezen tömtem magamba, unalmas és ízetlen volt, meg is hagytam a végét. De mindez nem került sokba, kb. 3300 forintot fizettem ezért, és a kiszolgálás is nagyon szerethető.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Ancsa kifőzde további értékelései
2024.11.01egyedül
Egyszerű, puritán berendezésű kifőzde az Üllői út és a Futó utca sarkán. Ebédidőben, pár órában tartanak nyitva. Családi vállalkozásként működnek. A 2 fogásos csésze leves, húsos főétel körettel napi menü 2380 Ft, elvitelre 2550 Ft. A naponta változó kínálatban 3 féle leves (ottjártamkor:...
2024.10.22gyerekekkel
Családias légkör, házias ételek. Nagyon gyors kiszolgálás és ami nekem a legjobban tetszik , hogy minden étel frissen kerül a tányérra. Elégedett vagyok és köszönöm a vendéglátást minden alkalommal
2023.11.18egyedül
Aki igazi magyaros finom ételeket szeretne enni, ide érdemes betérni ! Emberi, természetesen kedves kiszolgálás, figyelmesség, tisztaság, mind ezt hosszú évek óta változatlan minőségben, és energiával ! GRATULÁCIÓ !
36.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
34.800 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel