2025. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. február 23.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Andersen már több mint 15 éve működő kocsma a 32-esek terénél, a Krúdy utca elején egy nagy alapterületű pincében. Később nyitott egy 2. Andersen is a Nagytemplom utcában, szintén a VIII. kerületben, bár ahogy néztem, azt azóta átnevezték X-nek. Szóval maradt az első "régi" Andersen. Az értékelés címét egy, a helyre vonatkozó Gyakori kérdésekből vettem át, a kérdés arra utal ugyebár, hogy vajon itt kiszolgálnak-e 18 év alattiakat alkoholos italokkal, személyi igazolvány ellenőrzés mellőzésével. A választ e téren nem tudom, de egyébként a kiszolgálás nem volt szigorú, inkább laza és közvetlen. Sok asztaluk van a nagy alapterületen, de olyan kihalt, fakó, élettelen az egész, és meglehetősen hideg is volt.
A csapon 7 féle sört kínálnak, Staropramen, Borsodi IPA, Bellevue Kriek meggyes, Coors, Andersen (800 Ft/korsó), ez a legolcsóbb, Hoegaarden Weiss, Guinness. A röviditalok mennyisége 2, illetve 4 cl-es, árban középkategóriás. Olyan kedvenceinket is megtaláltuk, mint a Shanky's Whip vagy az őszibarackos Tatratea. Panyolai Elixir pálinkából Irsai Olivér és feketecseresznye volt (2000 Ft/4 cl). Érdekesség a méteres sör (3200 Ft).
Ételek terén van zsíros deszka (700 Ft) és nachos.
A pultnál kell rendelni és fizetni, asztalszerviz nincs. Nincs kötelező szervizdíj.
Nagyobb társaságok érkeztek előzetes asztalfoglalással. Főleg fiatalok látogatják a helyet. Van csocsóasztal. A mosdó lelakott, összefirkált.
3,5 pontos hely, amelyet ezúttal felfelé kerekítettem.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Andersen 1 Pub - Krúdy utca további értékelései
2023.12.28barátokkal
![]()
Semmi különöset nem kell várni, de jobb mint ahogy kívülről gondolnád, főleg ahogy megpillantod ezt a pinceszerű lejáratot. Egész tágas, 6-8 fős társaságok is simán elférnek. Berendezés és tisztaság teljesen átlagos, ha valami puccost keresel akkor ez nem lesz a te helyed. Kifejezetten olcsó hely...
Barrico Thermal Hotel Demjén
43.500 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval