Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A legfinomabb, legegészségesebb nyári desszert, törzsvendég leszek! Jeges legjobb!

Anjuna Ice Pops - Lövőház utca BudapestAnjuna Ice Pops - Lövőház utca Budapest a térképen

Kiváló 2024. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. június 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Régóta nézegettem ezt a helyet, élőben és a közösségi oldalakon. Olyan trendi, jól kinéző, fiatalok szeretik túlárazott butaságnak gondoltam, ahová terveztem elvinni majd a gyerekeimet, vagy keresztlányomat, gondolván hogy bejön majd nekik, de nekem már előre "nem tetszett".
Tegnap véletlen úgy adódott, hogy előkostóltam, azaz én ettem itt egy barátnőmmel és leesett az állam ! Szerelembe estem annyira finom, annyira minőségi jóféle édesség, igazi valódi! Eddig azt hittem, hogy csak látszat, és küllem, de rá kellett jönnöm hogy igazán a "jeges legjobb"!
Mennyiféle íz, és akár mini is. Alig tudtunk választani, nagyon eltalált íz, állag, minőség! Vissza is mentünk újra átnézni a kínálatot, hogy melyiket választjuk majd legközelebb.. mert lesz legközelebb.. hamarosan.
Mangós-epres ettem és a legfinomabb mangós dolog volt ever amit valaha ettem, pedig bárhol ahol lehet, mangósat szoktam választani. Ez olyan volt mintha jégbe hűtött valódi indiai mangót ettem volna és a legfrissebb epret, epervelőt, legízletesebbet ami kapható. Nem túl édes, se nem savanyú, tökéletesen eltalált 100% gyümölcs érzés!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Anjuna Ice Pops - Lövőház utca további értékelései

2016.12.26egyedül
Kiváló
Jobbnál-jobb kézműves, valódi gyümölcsből készült pálcikás jégkrémek egy picike boltban a Lövőház utcában. Véletlen felfedezésnek köszönhetően tévedtem be hozzájuk, de abszolút nem bánom, és az első alkalmat azóta már követte újabb is. Örömmel láttam, hogy azóta Pesten, a Bazilika közelében is...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Venus Hotel Zalakaros - Őszi szünet
Venus Hotel Zalakaros
155.400 Ft / 2 fő / 3 éjtől teljes panzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
32.850 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval