Anjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest

50%
50%
3,5Hangulat
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Kikapcsolódás félpanziós ellátással
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
38.525 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
Ambient Hotel Sikonda - Kedvezményes ár félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda

Anjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100362 feltöltött kép
Kiváló 2021. szeptember 10.egyedül járt itt
Ismét egy ismétlés. Az Anjuna egyedi és egészséges jégkrémeket készít. igazi gyümölcsökből, vaníliákból, vegán módra, tejmentesen. Amiket eddig kóstoltam, mindegyik finom, nem lehet melléfogni. Az árak itt is emelkedtek a korábbi évekhez képest, no persze emelkedő irányban. A jégkrémeket két méretben készítik, a nagyobb felel meg kb.
Anjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - BelsőAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - BelsőAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - BelsőAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Étel/italAnjuna Ice Pops - Pozsonyi út Budapest - Külső kép
Még több kép (9 db) >>
2019. június 4.egyedül járt itt
Az Anjuna jégkrémek kb. 3 évvel ezelőtt jelentek meg a hazai piacon, amely két magyar fiatalember "találmánya". Szuper-egészséges jégnyalókák, amelyeket a vegánok is fogyaszthatnak, hiszen nem tartalmaz laktózt, glutént és hozzáadott cukrot sem. Van benne viszont igazi gyümölcs, valamint minőségi alapanyagok, mindegyik kizárólag természetes összetételű, adalékmentes.
Még több kép (9 db) >>