2019. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. június 4.Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Anjuna jégkrémek kb. 3 évvel ezelőtt jelentek meg a hazai piacon, amely két magyar fiatalember "találmánya". Szuper-egészséges jégnyalókák, amelyeket a vegánok is fogyaszthatnak, hiszen nem tartalmaz laktózt, glutént és hozzáadott cukrot sem. Van benne viszont igazi gyümölcs, valamint minőségi alapanyagok, mindegyik kizárólag természetes összetételű, adalékmentes.
A környezettudatosság jegyében a jégkrémek nincsenek becsomagolva.
Visszakerestem, a nyitáskor 690 Ft-ba került egy darab. A Lövőház utca, a Karaván Udvar és a Ráday utca után vidékre, Balatonfüredre is kitekintettek egy új egységgel, a napokban pedig a Jászai Mari téren nyitott meg egy újabb kis üzlet, amint megtudtam, ők franchise partnerek, szóval tovább terjeszkednek. Igazából a beltér semmi extra, a pultban két mosolygós fiatal lány volt, bankkártyával is lehet fizetni.
Helyben ülőhelyek nincsenek (legalábbis jelenleg).
Nekem a kókusz és a pisztácia a kedvencem, viszont itt a szedret próbáltam ki, ami szintén egy pozitív értelemben vett tömény, fagyott gyümölcsbomba.
A fapálcás jégkrémeket 2 méretben lehet kapni, a normál 840 Ft-ba kerül, a kicsik 590 Ft-ba, de abból lényegesen kisebb a választék. Lehet kérni toppingot, csokimázat, illetve tört mandula, pisztácia, mogyoró burkolatot, +160 Ft felárért.
Nem egy olcsó mulatság.
Még több kép (2 db)
Anjuna Ice Pops - Pozsonyi út további értékelései
2021.09.10egyedül
![]()
Ismét egy ismétlés. Az Anjuna egyedi és egészséges jégkrémeket készít. igazi gyümölcsökből, vaníliákból, vegán módra, tejmentesen. Amiket eddig kóstoltam, mindegyik finom, nem lehet melléfogni. Az árak itt is emelkedtek a korábbi évekhez képest, no persze emelkedő irányban. A jégkrémeket két...
Hunguest Saliris Egerszalók
55.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval