Fiatal, gyors mozgású alkalmazottak, de ez itt alapelvárás, mert ebédidőben elég nagy a tumultus, folyamatosan jöttek-mentek a vendégek, alig volt szabad asztal. Ahogy fel tudtam mérni, főleg hazai vendégkör jár ide, korosztályban a huszon- és harmincévesek túlerőben, és ránézésre munkahelyről, irodából ebédelni kijövő társaságok. A normál étlapon ill. streetfood-on túlmenően a Körítésben meghirdetett afrikai/arab ázsiai ételek mellett most spanyol időszakos menü és heti menü is volt, és őszintén szólva mindegyik étlap elég izgalmasnak tűnt. Mivel idővel nem álltam túl jól, ezért a heti menüből választottam, amelyben 3 fogást kínálnak 1450 Ft-ért (6-7 leves/előétel, 12 főétel, 5 desszert). Előételként fűszeres zöldség fasírtot kértem mentás joghurt szósszal és friss zöldsalátával, ami az indiai pakorára hasonlított, bár a fűszerezése inkább arabos-marokkói volt. Főételként marha rostélyost krumplipürével (nem porból készült, végre! ) és gyömbéres meggymártással. 2 db marhaszeletet kaptam, ehhez képest a püré szinte kevés volt, a mártás pedig egyáltalán nem volt édes, hanem fűszeres, fanyar, különleges. A marha well-done, én így szeretem (nem cipőtalp). A desszert egy hideg pohárkrém volt, rozmaringos málnahab csokoládéforgáccsal. Nekem mindhárom fogás nagyon ízlett, a mennyiség így elegendő is volt, bár önmagában 1 menüs fogás itt is kevés a jóllakottsághoz. A felszolgáló fiatal hölgy kifejezetten kedves és barátságos volt, minden fogás után megkérdezte, hogy ízlett-e, pedig folyamatosan rohanásban volt az asztalok között. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó ételeket lehet itt enni, biztos, hogy máskor is megyek még! Szervizdíj nincs, az ár-érték arányt is kiválónak találtam.