Anker Klub Budapest

Anker Klub BudapestAnker Klub Budapest
13 fotó

1 vendég értékelése alapján

5Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ambient Hotel Sikonda - Kedvezményes ár félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda
Palace Hotel Hévíz - Szilveszter
Palace Hotel Hévíz
La Contessa Szilvásvárad - Kedvezményes ajánlat
La Contessa Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!

Anker Klub Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Kiváló 2015. szeptember 30.egyedül járt itt
Eredetileg a Körítés Gasztrohét program kapcsán találtam rá az Anker Klubra, mivel ők az egyike 10 résztvevő étteremnek. Egy "újhullámos" trendi hely, nagy belmagasság, egy légterű tágas tér, egyszerű berendezés, nincs abrosz, kint terasszal, de ahhoz már nagyon hideg lett az elmúlt napokban.
Anker Klub Budapest - Külső képAnker Klub Budapest - Külső képAnker Klub Budapest - Külső képAnker Klub Budapest - MosdóAnker Klub Budapest - Étel/italAnker Klub Budapest - BelsőAnker Klub Budapest - Étel/italAnker Klub Budapest - BelsőAnker Klub Budapest - Étel/italAnker Klub Budapest - BelsőAnker Klub Budapest - BelsőAnker Klub Budapest - Külső képAnker Klub Budapest - Külső kép
Még több kép (10 db) >>