Csodálkoztam: ez lenne az a híres Apostolok? Egy cukrászda, érdekes, de elég kopott berendezésével, kétes tisztasággal. A pultnál lehet kérni a süteményt külön szalvétát is, meg evőeszközt - és elvinni a kiválasztott asztalhoz. Mondjuk, ez nem probléma. A választék elég visszafogott volt, de a péksütemények jól néztek ki.
Sajnos, nem volt friss sem a kakaós csiga, sem a túrós batyu, de az ízük azért még így is élvezhető volt. Viszont nem volt drága. Persze, ki lehet próbálni, de aki ismerte az igazi Apostolokat, annak biztosan csalódás lesz.
A pogácsák sületlenek voltak, a kiszolgálás rossz, mivel nincs, és mikor kér az ember egy tálcát hogy kivihessen háromféle dolgot, az sincs, ami van a kisasszony megjegyzése : ezt maga is ki tudná vinni ! Köszönet! Utolso probálkozás volt, pedig kint a hely nagyon kellemes
Nagyon szép, tarka étterem volt, csak nagy kár számunkra, hogy másfél évet kellett várnunk, mire megjavítják. De azért a szép üvegablakok miatt élvezetes volt kipróbálni. Itt kivételesen még egy pohár bort is megittam a család kedvéért. Olyan ételt rendeltem magamnak, ahol zöldségköret is van.
6 kis sör 4 unicum kb. 3X4000 ft étel 1üveg for egy hungaria pezsgö 6000ft 3 Barack pàl. Lehet hogy volt méga 1-2 àsvany viz. Ezért fizettem 97000 forintot(300€)Ségyeltem magam a két Belga személy elött hogy Magyar vagyok igy meglopni kuncsaftokat nagyon szemétnek kell lenni. Ajànlom mindenkinek hogy a fizetést ellenörizzék.
A torkos csütörtök akció pénteki meghosszabbítását használtuk ki, miután csütörtökre már 3 héttel korábban nem kaptunk helyet. Az étterem stílusos, látszik rajta a 114 éves múlt, a kabátok elhelyezése azonban kevéssé megoldott. A kiszolgálás elegáns, nem tolakodó, visszafogott és szakszerű.
Az ételek szépen tálaltak, ízletesek és igényesek, nem túl nagy adagok, három fogást végig lehet enni, így tettünk mi is. Halászlével kezdtünk, ami szép adag volt sok hallal, utána tanyasi csirkemell és lazac steak következett, majd desszertként brownie és almás rétes fejezte be a menüt. 12 % szervizdíj kerül felszámításra, de ez a környéken már általános. Kellemes étkezés volt, érdemes volt kipróbálni, különösen az akciót kihasználva, miután az árak is a környékhez igazodva I. osztályúak.
Apr. 15-én délután jártunk itt külföldi vendégekkel. Számomra nosztalgia-látogatás volt, mivel ca 40 évvel ezelött sokszor jártam itt. Az étterem elsö része (elönyére) megváltozott, de a boxokat beljebb ugyanúgy megtalálni, mint régen. Az ételek minösége kiváló, a kiszolgálás ugyanugy.
Nagyon régen nem jártam itt, így nosztalgiából ide mentünk "Torkosozni" Nem csalódtunk, a berendezés szép, mint negyven éve, a pincér kedves, az ételek finomak. Az árakról: ha nem féláron lett volna, azt mondanám nagyon túlárazott. Persze a Kígyó utca a turisták vonulási iránya. . . A madártej kb.
Nagyon jó hely. Igényes, kellemes hangulat, jól elkészített fogások, ötletesség, ami különösen értékelendő és általában nagy vízválasztó az éttermeknél. A kacsamell tökéletesen volt elkészítve, és a színesborsos narancsmártás tényleg nagyon passzolt hozzá.
Nem nagy adagok, és az ár sem a legalacsonyabb, de ahhoz képest, hogy a turistablokkban található, az Apostolokban nem azt érzi az ember, hogy a vastag tárcájú külföldiek becsalogatása és kvázi átverése (valami lucskos alapfogásból nagy adag sok pénzért) a "menü", hanem tényleg felsőbbközép kategóriáról van szó. Külön kiemelendő a belső építészi munka és design, látszik, hogy itt szántak rá időt, hogy kitalálják a helyet, és koncepcióban gondolkodtak: szép, műves asztalosmunkák a faberendezésekkel, ritkán, manapság inkább templomokban látható mozaiküvegképek, híres magyar történelmi és irodalmi alakokkal, de díszítésképpen akad itt minden más is a demizsonoktól a Haggenmacher-sörsasig. Ha a bejárat közelében, a kevésbé félhomályos részen ülsz, mindenképp szánj rá 3-4 percet. Az Apostolok kellemes csalódás, ritkán emlegetik kritikákban (én legalábbis nem is hallottam róla eddig), de nem egy "magyaros" tucatétteremtől van szó. Az Apostolok ajánlott.