Az Apostroph nevű kávézóban, mely az In Vino Veritas Dohány utcai egységével szemben működik, már megfordultam egyszer, a VINCE nevű rendezvény alkalmával. Tetszett a hangulata s már akkor is volt néhány jó boruk. Most a sörök miatt tértünk be, értékeltük, hogy ha nem is a magyar kézműves vonalon mozognak – minket az mozgat meg leginkább – de nem a kommersz Heineken-Saab Miller stb.
nagyipari kommersz vonalat képviselik. A kiszolgálás kedves, azt is hamar megtudtuk, hogy a kislány szekszárdi, egy osztályba járt Dúzsi Vincével. Kicsi a világ. Remek szekszárdi borokat tartanak, ez is adta a csevej apropóját. Prantner Ferenc nevét egyre többen jegyzik, mi öt éve voltunk nála, akkor ő árulta Szekszárd-szerte a legjobb ár érték arányú kimért bort. De van rajta kívül még 3-4 kiváló borász az Apostroph portfólióban, lásd Pastor pince, Invictis (szintén Szekszárd), de említést érdemes a szabadkai DiBonis, azaz Bóni László is. Sörben többek között többek között Schneidert, Maisel’s –t és két Primatort kínálnak, ezutóbbi igen jó főzde, de a Prémium Pils sörük ezúttal nem győzött meg. Sajnos kommersz, érdektelen zene ment, túl hangosan.