Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Emiatt szerintem a fiatalok számára annyira nem vonzó, egyáltalán nem trendi a hely. Inkább az idősebb korosztály számára lehet testhezálló. Az étterem grúz tulajdonosa több mint 30 évvel ezelőtt érkezett hazánkba, a konyhában szintén grúz szakácsok dolgoznak. Kizárólag tradicionális grúz ételeket készítenek eredeti receptek szerint, hagyományos alapanyagokból, fűszerezéssel. Számomra ez egy szinte ismeretlen konyha, pár fogás volt csak ismerős, amelyet az orosz konyha átvett tőlük a Szovjetunió évtizedei során. A több oldalas étlap fotókkal gazdagon díszített. Említhető grúz specialitások a hacsapuri (töltött pite tésztaétel), khinkali (hússal töltött batyuk), csakapuli (tárkonyos bárányragu), harcso (marhaszegyleves), a szacivi (hideg csirke dmártással), a lobio (koianderes babos egytálétel) és a töltött padlizsán. Az ételekhez, illetve mellé saját készítésű sajtot (gebzsalia) és kenyeret kínáltak. Árban kicsit drágább, mint amire számítottam. Előételek 3000 Ft körül, főételek 4000 Ft-tól felfelé, köret nélkül. Pisztrángot választottam gránátalma szósszal, mellé Aragvi salátát dióval. (4500 Ft, 1500 Ft - kis adag)
Nekem a grúz fűszerezés kifejezetten tetszik, a dió mellett menta, bazsalikom, kapor, kerti zsázsa, tárkony, koriander, csombor, nagyon kellemes elegyet alkotott. Az ételre elég sokat kellett várni. Nagy, kiadós adag volt. A pisztráng bőre nem volt ropogós. Nem volt átütő összességében, pedig lehetett volna egy tökéletes ebédet is kihozni az alapanyagokból és a receptből. Egy szintén különleges grúz italt választottam mellé, egy zöld tárkonyos italt, Zedazeni márkanéven, más ízekben is készítik (1700 Ft). Na, ilyet vagy ehhez hasonlót még sosem kóstoltam! Fura volt, de bejött. Kötelező szervizdíj nincs.