Imádni-való hely, be is tettem a kedvencek közé. A helyszín kevésbé impozáns. VIII. kerület, a Práter és a Szigony utca között, a 10 emeletes panelsorok és zajos építkezések mellett egy kis utca szigetként fennmaradt régi házának pincéjébe pár lépcsőfok megtétele után egy egészen más világba csöppenünk. Tipikus cigánybarokk.
Hatalmas festmények vegyes témákban és stílusokban. Az asztalokon terítő helyett szőnyegek. Nagyon családias, barátságos. Egy régi lepusztult műhelyből alakították ki az éttermet, szerintem nagyon jól sikerült. Igazi, magyaros ételek, szívvel-lélekkel, no és finoman, háziasan elkészítve, a kínálat naponta változik. Két féle leves, főzelék, báránysült, borjúszelet, 2 féle desszert. A 2 fogásos menü - bármilyen kombinációban - 1800 Ft, az ún. extra menü 2500 Ft, amiben 3 fogás és talán ital vagy kávé is van. A citrompite egyszerűen csodálatos volt, kitűnő választás (590 Ft). Az italkínálat is sokszínű, borospalackok szortimentje a pulton, többféle házi szörp, limonádé. A citrusos szörpöt próbáltam ki, nagyon passzolt a pitéhez is (260 Ft). A személyzet, két tűzrőlpattant menyecske, mindenesek, ők főznek, kiszolgálnak, pultoznak, majd mosogatnak is. A mosdóban Marilyn Monroe-s WC-ülőke. Egyébként a hely tulajdonosait a Horváth Mihály téri hasonló stílusú Zsiga bárból ismerhetjük, amely azonban sajnos bezárt.