Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Akkoriban a konyha megújuláson esett át, és a prémium gasztronómia irányába kacsingattak, de jelenleg inkább a hagyományos, magyaros konyhát viszik tovább, bár azt korrekt módon. Eléggé húshangsúlyos az étlap, csülök, csülkös pacal, cigánypecsenye, brassói, a halak terén harcsapaprikás, rántott harcsa, lazac steak, egészben sült pisztráng, harcsa gyros. Árban nem a legolcsóbb, ebédmenü hétköznap sincs. A levesek 3000 Ft-ot súrolják, a desszertek 2190 Ft-ért, a főételek 4000 Ft-tól felfelé, a táblás ajánlat rozmaringos báránygerinc 8990 Ft. Erre még kötelező szervizdíj is kerül. A májgombócleves piros zománcos kislábosban érkezett, két hatalmas gombóccal, némi leveszöldséggel. Igazán kiadós kezdés. Az előételek közül hortobágyi palacsintát kértem, szerencsére egy darabos kis adagot is kínálnak. Ez is zománcos serpenyőben érkezett. A paprikás szósz kellő mennyiségű, jó állagú és ízű volt, a palacsinta tölteléke azonban nekem nem nyerte el a tetszésemet. Az sem, hogy csípős paprika került a palacsinta tetejére díszként. Házias jellegű kenyeret külön kérésre kaptam, nem prémium kézműves minőség, de friss, foszlós volt. A kiszolgálás korrekt, nem túlzó. Bodzaszörpöt ittam mellé. Összesen 5200 Ft-ot fizettem. Inkább az idősebb, hagyományos ételeket és környezetet kedvelő vendégeknek ajánlom az Aranyhalat, de akár családi köszöntésekre is. Amikor nyáron, hétvégén jártam erre, teltházuk volt, így érdemes lehet asztalt foglalni.