B. nkó személyzet , 11 órai nyitás ellenére 11:20 kor ( nyitott cukrászda ajtó ellenére ) minket nem szolgáltak ki , mondván nincsnek nyitva. 2 éves kislányomnak megígértem a sütit. Az se érdekelte őket , hogy elsírta magát a kislány hogy nem vehetek neki sütit úgy hogy már bent vagyunk a cukrászdába. Simán kitettek minket a síró gyerekkel. Többet biztos nem megyünk oda , senkinek se ajánlom.
Most, hogy írom az értékelést, olvastam vissza az itteni egyetlen korábbi értékelést, ami nagyon lehúzta a cukrászdát. Meglepett, de aztán megnéztem a facebook oldalukat is, ami szintén nagyon érdekes, mondhatni végletes. Szinte csak 1-es és 5-ös értékelések vannak, és az egyesek nagyrészt a modortalan kiszolgálást rótták fel, bár valaki romlott süteményt is emlegetett, én szemre nem láttam ilyet a pultban.
Nekem igazából semmi negatív tapasztalatom nem volt, de sietve hozzá kell tennem, hogy pozitív sem. Teljesen érdektelen, jellegtelen átlagos cukrászda, minden meglepetésről mentesen, retrós berendezéssel. A klasszikus, hagyományos sütemények és tortaszeletek, valamint fagylalt mellett még lehet kapni óriáspalacsintát, forró csokit, kávéféleségeket, teát, sőt sört is (Soproni). A vanília fagylalt nem hagyott bennem mély nyomokat, egynek elment. Nem kézműves, az tuti, átlagos méret, olcsó tölcsérben.
A legrosszabb hely ahol valaha jártam. Modortalan kiszolgálás, rossz minőségű süteménynek csúfolt műanyag valamik. Reklamálni nem lehet, mert durván elküldik a vendéget, akinek nem tetszik valami. A wc viszonylag tiszta volt, csak büdös. Az első rendelés után már féltünk újra rendelni, mert olyan szúrósan nézett minket egy ottani [moderálva - a szerk. ] hölgy. Senkinek nem ajánlom.