Aroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest

a 4591 budapesti étterem közül
Hely jellege
étterem, ételbár
Aroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest
Aroy-Thai Restaurant & Sushi Bar BudapestAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest
32 fotó

3 vendég értékelése alapján

33%
67%
4,7Kiszolgálás
3,7Hangulat
4,3Ár / érték
3,3Tisztaság
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
Dráva Hotel Harkány - Pihenő napok
Dráva Hotel Harkány
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!

Aroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2016. augusztus 24.egyedül járt itt
Ahhoz képest, hogy abszolút belvárosban, turisztikai központban, a Petőfi Sándor utcában található, egyáltalán nem puccos, inkább kicsit kifőzdés hangulatú távol-keleti ételeket kínáló étterem. 2 fiatal hölgy pincérkedik, az üveggel elhatárolt látványpultban és konyharészlegen 2 thai szakács szorgoskodik.
Aroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - BelsőAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Külső képAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étel/italAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étel/italAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étel/italAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étel/italAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - BelsőAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - BelsőAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - BelsőAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Külső képAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - BelsőAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Külső képAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - BelsőAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Külső kép
Még több kép (16 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 83 városban járt márFelfedező - 102 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagság
2016. május 13.a párjával járt itt
Már többször elsétáltunk az étterem előtt, majd az itt olvasott kritikát is figyelembe véve kipróbáltuk, maga külső nem túl hívogató. Nem voltak túl sokan, de pár asztalnál ültek, két nappal korábban azt hittük , zárva van, mert egy árva lélek sem volt benne. A kiszolgálás szakszerűen segített a választásban, az ételek finomak voltak, egyébként is szeretjük a thai konyhát.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
Kiváló 2016. február 16.barátokkal járt itt
Az Aroyt formálisabbnak képzeltem valamiért kívülről, annak dacára, hogy jól be lehet látni hiszen faltól falig ablak a sarkon levő helység. Valójában lezser látványkonyhás egység ez, az étlap rongyosra olvasva (ez minket nem zavart egyáltalán.
Aroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étel/italAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étel/italAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - BelsőAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étel/italAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallapAroy-Thai Restaurant & Sushi Bar Budapest - Étlap/itallap
Még több kép (10 db) >>