Artizán másodszor is

Artizán Pékség - Óbuda BudapestArtizán Pékség - Óbuda Budapest a térképen

2022. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. május 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Artizán kézműves pékséget évekkel ezelőtt, még az első egységük megnyitása idején ismertem meg, amely a pesti oldalon a Banknegyedben található a Hold utcai piac mellett. Ez 2015-ben történt.
Tavaly nyáron a város merőben másik pontján, Óbuda külső részén, a temetőn is túl nyitottak egy második pékséget. A környék amúgy nem rossz, a környező utcákban új építésű lakásokat találni, szemben egy Waldorf iskola, szóval tipikusan az a környék, ahol bizonyára van vásárlóképes kereslet. És nem utolsó sorban konkurencia sincs a közelben.
Az Artizánban kizárólag helyben sült, kiváló minőségű pékáru készül, friss hazai alapanyagokból. Fontos számukra a folyamatos kiváló minőség. Cserébe szépen meg is kérik az árát, ez tény.
Az Artizánban nem használnak semmilyen adalékanyagot, lisztjavítót vagy tartósítószereket.
Egy kardamomos-mandulás-kókuszos péksüteményt ettem (620 Ft). Finom volt, tartalmas, karakteres.
Jól nézett ki az erdei gyümölcsös kosárka, és a rukkolás, sajtos szendvics is.
A pékáruk, kenyerek mellett lehet helyben kávézni is.
A kiszolgálás gépies, funkcionális volt. Ajánlás, kommunikáció nem történt.
Sajnos a pékárukon kívül - melyeket már eddig is ismertem - a hely egyebekben nem nyűgözött le.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Artizán Pékség - Óbuda Budapest - EgyébArtizán Pékség - Óbuda Budapest - EgyébArtizán Pékség - Óbuda Budapest - EgyébArtizán Pékség - Óbuda Budapest - EgyébArtizán Pékség - Óbuda Budapest - EgyébArtizán Pékség - Óbuda Budapest - EgyébArtizán Pékség - Óbuda Budapest - Egyéb

Artizán Pékség - Óbuda további értékelései

2022.09.21gyerekekkel
A kedvenc kávézóm lett mióta megnyílt, az udvarias kiszolgálás , kedves vendég fogadás, illetve a termékek tisztasága miatt. Kedvencem a diós fahéjas csiga, de a szendvicseket is imádom.
Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred - Napi ár félpanziós ellátással
Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred