Temetés után, a torra, itt a csárdában gyűlt össze a rokonság. Körülbelül 1 héttel előtte lett leegyeztetve a létszám, mit és mennyit szeretnénk, hány órától érkeznénk. . . stb, stb. Még előző nap is érdeklődtek telefonon, esetleg szeretnénk-e még valamit, hogy készüljenek.
Többen lettünk végül, mint ahány főre eredetileg számítottunk, őket is meglepte, hogy végül mennyien érkeztünk, de egyáltalán nem volt belőle semmi probléma, gyorsan szabadítottak fel még helyet, és sütötték is a plusz adag ételeket, hozták a plusz köreteket, a tulaj leste minden kívánságunkat, sürgött-forgott, felszolgált. Minden nagyon finom és friss volt. Egy szóval minden tökéletes volt, hálásan köszönjük.
Esküvőn voltunk. Röviden: Kert szép, hangulatos, de nincs elég műanyag szék ( legolcsóbb, műanyag) Pezsgő töltés: cigivel a kézben töltögett a pincér Terembe lépve: dohos pince szag, több vendég megjegyezte . . . . Felszolgálás: izzad utcai ruha, abból is elhasználtabb fajta, 2 ember rohangál kb 80-90 főre, 1 db pohár fejenként mindenre .
. . . Hiába kértünk nem kaptunk még egy poharat. . . . Konyha: 1. esküvői menű leves után 1 órát! ! ! ! ! ! kellett várni a továbbiakra . . . . A savanyúság uborka minősége vállalhatatlan, a többi étel minősége átlagosnak mondható. Tálalás kritikán aluli . . . . . Mindig esküvőn vagyunk Sütemény: semmi evőeszköz, tányér vagy szalvéta, fogd a kezedbe és egyél. . . . . Mosdó: női részleg, ajtó alig csukható, 22 óra után már vállalhatatlan. . . . Reméljük másnak nagyobb szerencséje lesz. . . . . .
Visszajáró vendégek vagyunk nem véletlenül. A csárda maga kulturált, hangulatos. A személyzet kedves minden kérést teljesít,segítőkészek. Az ételek nagyon finomak és bőséges adagokat tálalnak. A tisztasággal sem volt soha semmi problémánk. Tartottunk ott házassági évfordulót 12 fővel és betértünk csak úgy ebédelni kettesben is többször.
Imádom minden nagyon szuper volt. Olyan hely ahova szivesen viszem a családom szivesen vissza járunk és nagyon nagyon finom az ennivaló . Sőt még az esküvönket is ott tartottuk 2015 nyarán minden tőkéletes volt ennél jobb helyet el sem tudtam volna képzelni a legszebb napunkra .
Minden ott dolgozó nagyon nagyon segitő készek voltak minden tökéletes volt és a ételröl azóta is emlegetjük mennyire finom volt. Mi maximálisan meg vagyunk elégedve az étteremmel és reméljük hogy még sokáig élvezhetjűk .
A csárda konyhája illúziórombolóan középszerű; az erőleves nevét meghazudtolóan erőtlen és jellegtelen volt, a választott húsételre a legmegfelelőbb jelző a felejthető, a desszert - bár ehető, de - sajnos átlagon aluli (a Somlóinak kizárólag cukrozott tejszínhab íze volt, csukott szemmel az életben ki nem találtam volna, mit eszem), a főszakács érezhetően nem állt a helyzet magaslatán.
Az ebéd megkoronázása mégis a "számla" (kézzel írt macskakaparásos pincérblokk! ) volt, amelyen (a szokásos trükk) kétszer számoltak fel egy nagyobb tételt, ezzel a teljes számlaérték 10%-át szépen lenyúlták maguknak jattba, persze csak később vettem észre a csalást. . :/ Nagyobb baj, hogy sajnos ugyanennyit kaptak még tőlem borravalónak is. Említést érdemel még a WC - egy különálló kis épület a kertben -, amely meglehetősen kettős képet mutatott; a szaniterek körüli csempézett részek viszonylag tiszták voltak, a többi részen azonban a meszelt fal meglehetősen mocskos, pókhálós volt. Mindent összevetve - ezek után talán nem meglepő - ez a hely egy rossz élmény, senkinek nem ajánlanám jó szívvel, főleg nem családi rendezvényre.
Az egyik kedvenc helyem Budapesten. Kis külvárosi, családias hangulatú étterem. A pincérek nagyon barátságosak és készségesek, az ételek olyan óriási adagok, hogy nem bírtam megenni, az ízük pedig nagyon finom, házias. Gyönyörű kerthelyiség tartozik az étteremhez, így nyáron még kellemesebb.
Itt tartottuk az esküvőnket is, amit eszméletlen jól megszerveztek, mindenki elégedett volt a hellyel és az ételekkel is. Ár érték arányban szuper, teljesen megfizethető. Családi rendezvényekhez abszolút ideális!