Az impozáns környezethez, Budapest egyik legszebb részéhez elegáns belső tér, patyolattiszta asztalok, igényes belső tér párosul. Mindezt egy tökéletes, professzionális személyzet erősíti. Az étlapon tradicionális libanoni ételek szerepelnek, széles választékban. Lencseleves, hideg és meleg mezzék, azaz előételek, kis falatok, ízelítők, a főételek között többféle bárányhúsos étel, és 2 desszert zárja a gazdag kínálatot. Vegetáriánus kostolótálat (3900 Ft) választottam, mivel ez olyan fogás volt, amiben többféle étel szerepelt ebben, én pedig különösen szeretek a kisebb adagokból többfélét kóstolni. Ez a válogatás létezik húsos változatban is (4500 Ft). A pincér úr (igen, ő egy valódi úr volt! ) elmondta, hogy a mezze válogatás nincs előre "megírva", a séf válogatja össze. Előételként érkezett egy olívabogyó válogatás, többféle lepénykenyérrel. Amit kaptam a tálban, egy valóságos keleti bőségtál volt: moutabal (grillezett padlizsán), hummusz, tahini citrommal és olivaolajjal, tabbouleh saláta (petrezselyem, paradicsom, bulgur, citrommal és fűszerekkel), rizzsel töltött szőlőlevelek, sambousek (spenóttal töltött, olajban sült tészta táska), muhamara (paradicsompüré, gránátalmával, dióval, fokhagymával), friss lilakáposzta. Pluszban, ajándékként érkezett még bejruti hummusz is, ami máshogy készül, római kömény és petrezselyem is van benne. A tálalás, a színek és ízek harmóniája engem lenyűgözött. Mindegyik étel friss, remekül fűszerezett, frappánsan összeállított volt. Nagyon ízlett, és bár 1-1 falat nem tűnt soknak, de így együtt nagyon kiadós volt. Desszertet már nem tudtam volna enni utána. A mosdó a szálloda lobbyjából érhető el. Az italok drágák, egy 0,33 l-es Theodora ásványvíz 1000 Ft-ba került. Kötelező szerviz díj 10%. Nemcsak benti rész van, hanem kiülős terasz is, ahonnan csodás panoráma tárul a Dunára és a budai oldalra.