Asiatic's Budapest

16 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
44.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
99.360 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Hotel Vital Zalakaros - Pihentető Vital wellness napok
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!

Asiatic's Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2781 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 31870 feltöltött kép
2025. március 22.a párjával járt itt
Az Asiatics kellemes meglepetést okozott. Kínálnak sokféle távolkeleti klasszikust, főként kínait, de van például ramenjük is. Kértem egy menüt, ami 3100 forint volt, ha jól emlékszem, integrált egy kínai rántott csirkés, omlettes hamburgert, három csirkeszárnyat és egy üdítőt.
Asiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - EgyébAsiatic's Budapest - Egyéb
Még több kép (13 db) >>