Amúgy az épület maga, a csarnok, a plafon szép, igényes, üvegteteje van, ezért felülről természetesen fény világítja be. A kiszolgálás gépies, a törzsvendégekkel barátságosak, a többieknél futószalag. Sok külföldi egyetemistát láttam a magyarok között, de járnak ide környékbeli nyugdíjasok és kisgyerekes, babakocsis anyukák is. De a szomszédos irodaházban dolgozók is felkeresik. 2 féle leves, főzelék feltéttel (bélszínroló. vagdalt), 5 féle készétel (pl. csülkös pacal, töltött káposzta, rakott zöldbab), rántott csirke, sertés, sajt, mirelit sült krumpli, nagyjából ez a kínálat, továbbá házgyári sütik és kimért saláták és savanyúságok a salátabárból. Olcsó alapanyagok, tömegtermelés a minőségi konyha helyett. Ha nem menüt vesz az ember, a tarhonyás hús nekem pl. nem jött be, akkor a többi a la carte fogás már egyáltalán nem olcsó. Az ételek egy részéből lehet kérni kis adagot is. A májgaluska leves tartalmas volt, de a galuska inkább liszt, mint máj alapú volt. A főétel rémes, a rántott hús papír vékonyra klopfolva agyonsütve kiszárítva. Olyannyira, hogy el sem lehetett vágni a késsel. A mirelit sült krumpli kihűlt. Fojtós egy kaja volt, kár érte. Ráadásul a húsban volt inas, rágós rész is a bunda alatt. Köretek, saláta a főétel áron felül fizetendő. Majdnem 2000 Ft-ért egyáltalán nem jó ár-érték arány!