Az ilyen gyorskínaikban abszolút szokványos, (már bocsánat a kifejezésért) taknyos-szószos raguk és a többi ismert fogás. Ezt lehet náluk enni. Most is kérés nélkül mikrózzák a megrendelt ételeket, de minek, mert azok ettől sem lesznek melegek! És ma is egyszer használatos műanyag evőeszközöket, tányérokat és poharakat adnak, holott, úgy tudom, ezek használata egy idő óta már meg van tiltva.
. . Hogy miért választottuk mégis őket az ételsor számos etetőhelye közül? Mert náluk van sör! Kétszer is végignéztük már a sort, és másutt nem találtunk sört! Az utazgatástól, vásárolgatástól megfáradt vendég viszont vágyik egy igazi szomjoltó nedűre.
A tipikus kínai gyorséttermi generálszószos egyenkajákat kínáló kifőzde a Westend aluljáró szintjén a hosszú ételsor közepében. Ahhoz képest, hogy ízre, küllemre, minőségre semmivel nem különb, mint az előbb említett társai, erősen túlárazott. Az ételek előre el vannak készítve, behalmozva az üvegpult mögé és kérés nélkül mikróznak.
A 2 kínai hölgy alkalmazottal nem igazán sikerült szót érteni közös nyelv hiányában. Eldobható műanyag tányér, műanyag silány evőeszközök, a tálca kétes tisztaságú. Pálcikát csak külön díj fejében (50 Ft, ha jól emlékszem), lehetett kérni.