A beköszöntés furcsa volt, ugyanis a pultban vagy a belső térben egyetlen alkalmazottat sem lehetett látni. Hátul, a konyhából hallatszott valami beszélgetés, mozgolódás, de nem is néztek ki, hogy hátha jött egy vendég. Előttem már egy fiatal pár is tétován téblábolt, hogy most akkor mi lesz. Aztán előkerült valóban egy pincér-pultos hölgy, aki egyből laza, barátságos hangot ütött meg. Mivel nincs légkondi, ezért gyorsan megbeszéltük, hogy a galériaszint felejtős, mert ott még melegebb van, mint lenn. De nyugtassam magam a tudattal, hogy a legmelegebb a konyhában van, és még csak most kezdődött neki a műszak. Az étlap kettő A4-es lapnyi, klasszikus jól ismert mexikói fogások, különböző hússal, töltelékkel. A három mexikói "sláger": taco, quesadilla, burrito, de a másik oldalon wrap-ok és burgerek is vannak, több közülük mexikói töltelékkel, ízesítéssel. Egy dupla taco-t kértem (1220 Ft), a lány lebeszélt a menüről, mondván elég sok lesz ez, higgyem el, és saláta úgyis lesz hozzá, plusz egy választható szósz. Igaza is lett. A taco meglehetősen babpüré túlsúlyos volt, de egyébként az összhatás finom, kellemes volt. Pepsi szénsavas üdítőket tartanak az italpultban, Egy 0,5 l-es Schweppes Canada Dry 330 Ft-ba került. A beltér szerintem kifejezetten hangulatos, tetszett a kék rusztikus mintás csempe és a falfestések, viszont nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy az emeleten található mellékhelyiség koszos és elhanyagolt volt, pedig amúgy az is felújított, mint a vendéglő egésze. A 10%-os szervizdíjat nem igazán tudtam értelmezni, hiszen a pultnál kellett rendelni és fizetni, amúgy más kiszolgálás-felszolgálás nem történt.