Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kvázi menza

Babérlevél Gyorsétterem & Cukrászda BudapestBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest a térképen

2017. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. március 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Duna Plázával szemben, a metrókijáratnál található ez a gyorsétterem és kávézó, amely már reggel 7 órától nyitva tart. Nagyon furcsa volt, hogy a reggelizés időszaka itt legkésőbb 10 óráig lezajlik, majd nagyon korán megkezdődik az ebédidő. 3/4 11-kor már többen ebédeltek, persze, volt aki elvitelre vásárolta a meleg ételeket. Talán a közelben lévő kórházban dolgozók több műszakos, éjszakás beosztása okozza ezt a nem mindennapi gyakorlatot. De az is meglehet, hogy a déli tumultust és hosszas sorban állást szeretnék így elkerülni. Csak hétköznap tartanak nyitva, ilyenkor 3 féle, nagyon kedvező árú menüt kínálnak (a leves fix, 3 féle főétel), a menük ára 720-880 Ft között alakul. Nem meglepő módon elég népszerű az étterem. Az Á la carte ételeket a pult feletti táblán kiírva találjuk, a főételek körettel 1000-1300 Ft-ba kerülnek, elég széles a választék, jól ismert fogások, frissensültek, klasszikusok. Ízre kicsit menzás, de ehető, elfogadható ízeket produkálnak. A főételek többségéből kis adagot is lehet kérni, ez általában a normál 2 szelet hús helyett 1 szeletet jelent, a menü adagok is ekkorák. Legutóbb 2 óra után ettem itt, a választék már némiképp megcsappant, de még bőven lehetett mit enni. A kihűlt ételeket mikrózzák.
A villás reggeliről ezúttal lecsúsztam, pedig többféle rántotta, bundás kenyér és virsli is szokott lenni, szintén barátságos áron, 500 Ft alatt.
A belső tér elég tágas, sok az asztal, bár ezek egy részét meglehetősen zsúfoltan helyezték el.
A kiszolgálás nagyon kedves, barátságos. Egyáltalán nem okozott problémát, sőt ők ajánlották fel azt a lehetőséget, hogy a Latte mellé nyugodtan hozzak át szendvicset a szomszédos Lipóti Pékségből. A tejeskávé 360 Ft-ba került.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (15)
Babérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - Külső képBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - Külső képBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - BelsőBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - BelsőBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - BelsőBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - Étel/italBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - BelsőBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - BelsőBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - Étel/italBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - EgyébBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - EgyébBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - EgyébBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - EgyébBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - Külső képBabérlevél Gyorsétterem & Cukrászda Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya
59.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Panoráma Hotel Noszvaj - Legjobb ár
Panoráma Hotel Noszvaj
31.700 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Halászkert Badacsony - Két éjszakás kedvezményes ajánlat
Hotel Halászkert Badacsony
28.033 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel