2024. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2024. november 1.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A helyszín a XI. kerület, a Móricz Zsigmond körtér és az Allée szomszédságában. Egy kis alapterületű, szűkös pincehelyiség, amely nem akadálymentesített, azaz lépcsőn lehet lejutni. A környéken közkedveltnek tűnik, mivel kedvező árú, magyaros fűszerezésű, hagyományos, a magyarok által közkedvelt ételeket kínálnak helyben fogyasztással vagy elvitelre. Többféle menü közül lehet választani, de a fogások ára önmagában véve is kedvező (2000 Ft alatt, körettel együtt). A 3 fogásos menü ára mindössze 2190 Ft, Budapesten ennyiért már 2 fogásos ebédet is nehéz találni! Rántott ez-az jellemzően, frissensültek, 3 tészta, főzelék feltéttel.
A személyzet kedves, barátságos, ugyanakkor udvarias. Ami éppen van a pultban, azt azonnal adják is, de a frissensültekre olykor kell várni. A hely legnagyobb hátránya az elégtelen szellőzés. Már rövid idő alatt is bántóan étel- és sütőolaj szagú lesz az ember ruházata, haja. El nem tudom képzelni, hogy a dolgozók, akik több órát töltenek itt, milyen átitatott szaggal mennek haza minden délután. Az én választásom a B menü volt, ami: lebbencsleves, Eszterházy pulykaragu rizzsel, palacsinta (1 db).
A desszert a menüben mindig palacsinta, a meglepetés a töltelék, ami olykor áfonya lekváros, máskor Nutellás.
Összességében nem tudok reálisan 3 pontnál többet adni, de ajánlottra teszem (kizárólag elvitelre) - vagy esetleg jó időben teraszos étkezésre, de ott lent a kajaszagú pincében számomra biztos, hogy nem.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (14)
Még több kép (4 db)
Babi Néni Konyhája további értékelései
2024.10.02egyedül
Most így utólag... ez egy jobbfajta kifőzde. Már kerülgettem korábban, de azért, hogy megnézd, le kell mászni a mélybe, és általában ebéd után jártam erre. Most meg direkt enni jöttem. Egy kicsit, ha lemész a meredek lépcsőn, azért van valami megült étkezdeszag, de ez hamar jelentéktelenné válik,...
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
171.807 Ft / 2 fő / 3 éjtől all inclusive ellátással