Barátságos kávézó a Hold utcai vásárcsarnokban

Babkávézó - Belvárosi Piac BudapestBabkávézó - Belvárosi Piac Budapest a térképen

2016. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. február 10.
Egy szép reggelen ültem be még az érdemi helyek kinyitása előtt a Hold utcai vásárcsarnokba pont a legutóbbi gasztro-fesztivál első napján. Volt már némi sürgölődés, de az ég nem látszott, hogy micsoda pompás felhozatal készülődik.
A Babkávézó nevű hely mellett ültem le, kértem egy kávét, ami finom volt. Desszerteket is kínálnak, bizalomgerjesztőeket, kérdeztem, hogy ki készíti őket, mondta a kedves hölgy, hogy a Regös cukrászda.
Aranyos hely a babkávézó, lehet, hogy benézek máskor is.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Babkávézó - Belvárosi Piac Budapest - Étlap/itallapBabkávézó - Belvárosi Piac Budapest - Külső képBabkávézó - Belvárosi Piac Budapest - Étel/italBabkávézó - Belvárosi Piac Budapest - BelsőBabkávézó - Belvárosi Piac Budapest - Külső képBabkávézó - Belvárosi Piac Budapest - Egyéb

Babkávézó - Belvárosi Piac további értékelései

2016.02.21kollégákkal
A Hold utcai piac Vadász utcai kijáratának közelében, a földszinten működik a nem túl kreatív elnevezésű Babkávézó. Nagyon barátságos kiszolgálás, finom kávéillat várja a vendégeket. A kávét, teát állva lehet meginni, ülőhelyek nincsenek (ellentétben a másik oldalon található bio-kávézóval, ott...
Hotel Forrás Zalakaros - Szilveszteri mulatság korlátlan fürdőbelépővel a Hotel Forrásban!
Hotel Forrás Zalakaros
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Szilveszter