Kiváló 2014. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Igazi, közepesen visszafogott csárdahangulat, de nem harsány, hanem ízléses berendezés. az igazi főidő este indul, délután még kevés a vendég. A halászlé harcsafilével 3000 Ft-ért drágának tűnhet, de ketten jóllaknak belőle. A gyufatészta is remek. A hallé finom és jó az ízesítés, a kifogástalan harcsahúst pedig külön tányéron hozzák ki. A sörkínálat sajnos elég harmatos, de nem ez a fő profilja az étteremnek. Mindent összevetve egy biztos bázis, ha jó halászlét szeretnénk enni.
Először is szeretném leszögezni, hogy nem olcsó a hely, itt ne 1100-1600 ft-os halászlére gondoljunk, de magasra is tették a lécet. Vannak viták: "a bajai/szegedi-melyik a jobb halászlé...(?)", én mindkettőt szeretem, és most a bajai verzió itt kiválót kapott. Engem lenyűgözött, és szívébe zárt,...
A (férfi) felszolgálók kérés nélkül megmelegítették a magunkkal vitt bébiételt és párnát hoztak a 4 éves kislánynak. Nagyon szép hely, nagyon finom ételekkel, a tálalás is magas színvonalú. A nem-halételek is nagyon jók. A kerthelyiségben árnyékos asztaloknál lehet ülni, nagyon hangulatos, nem...
A Bajai Halászcsárdáról már sok jót olvastam, kollégákkal jártam itt egy vacsora alkalmával. Bár az étlapon a magyar konyha klasszikusai szinte mind megtalálhatóak, a hely nevéhez illően a halételekre fókuszáltunk. Ettünk haltepertőt, lazactatárt, vegyes halászlét ponttyal és harcsával, házi...