Cappuccino torta

Bakancslista Bisztró BudapestBakancslista Bisztró Budapest a térképen

Kiváló 2024. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Angyalföld megújuló részén, új építésű lakóházak körében, egy földszinti saroképületben nyitott meg a Bakancslista névre keresztelt kávézó és bisztró. A Munch ételmentő applikáció dobta fel a helyet, így jutottam el hozzájuk, de nem mentettem ételt, mert éppen nem volt szimpatikus az ajánlat. Kávé, sütemények, péksütemények, szendvicsek szerepelnek a kínálatban, nekem a franciás bisztrók világát idézte meg a hely (pl. Á table, brunch vonal), csak ők nem egy lánc/franchise tagjai, szóval igényes, színvonalas, minőségi dolgokat kínálnak, és árban sincsenek elszállva.
A sütik közül a Cappuccino tortát választottam (1190 Ft), mert ez különlegesebbnek tűnt, nem kóstoltam még máshol, mellé jött egy macaron is (590 Ft), 3 dl levendulaszörp (790 Ft), plusz a 12%-os kötelező szervizdíj. Kínálnak délelőtt-reggel reggeli ételeket is, tojásételeket, bécsi roppanós virslit, magyaros reggelit.
Ebédidőben egyszerűbb bisztrós ételeket ehetünk, napi levest, napi tésztát, salátát.
Kellemes hely, a 4,5 pontos benyomást ezúttal felfelé kerekítettem.
A beltér mellett van egy kellemes teraszuk is.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Bakancslista Bisztró Budapest - Külső képBakancslista Bisztró Budapest - Étel/italBakancslista Bisztró Budapest - Étel/italBakancslista Bisztró Budapest - Étel/italBakancslista Bisztró Budapest - Étel/italBakancslista Bisztró Budapest - Étel/italBakancslista Bisztró Budapest - Étel/italBakancslista Bisztró Budapest - BelsőBakancslista Bisztró Budapest - Étlap/itallapBakancslista Bisztró Budapest - BelsőBakancslista Bisztró Budapest - MosdóBakancslista Bisztró Budapest - MosdóBakancslista Bisztró Budapest - BelsőBakancslista Bisztró Budapest - Étel/italBakancslista Bisztró Budapest - Külső képBakancslista Bisztró Budapest - EgyébBakancslista Bisztró Budapest - Egyéb
Art Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Art Hotel Szeged